8

Weken programma

Video afspelen

Marieke

Marieke voelde dat het tijd was om weer in actie te komen. Door de 8 weken transformatie werd ze getriggerd en besloot ze om mee te doen. Dit bleek de start van een ommekeer. Tijdens de 8 weken heeft Marieke een geweldig resultaat neergezet, waardoor ze besloot om na deze periode consistent te blijven trainen bij NDSM Fightclub. Het sporten gaf haar niet alleen meer zelfvertrouwen, maar ook plezier en een uitlaatklep om even alles los te laten.

Het resultaat van haar doorzettingsvermogen is inmiddels duidelijk zichtbaar. Marieke is na haar 8 weken transformatie doorgegaan en is imiddels ruim 8 kilo afgevallen en voelt zich fitter dan ooit tevoren. Haar nieuwe gezonde levensstijl heeft ervoor gezorgd dat ze meer energie heeft en zich beter kan concentreren op haar werk en andere bezigheden. NDSM Fightclub is voor Marieke niet alleen een sportschool, maar ook een community waar ze zich thuis voelt en waar ze gemotiveerd wordt om haar grenzen te verleggen.

Laat Marieke’s succes je inspireren en doe mee met ons programma – je zult versteld staan van wat je allemaal kunt bereiken!

Wordt jij ons volgende succes?

CLAIM HET
3-LESSEN PAKKET

Advies nodig?
We staan voor je klaar