Over ons

NDSM fightclub is niet je typische vechtsportschool. Bang dat je de sportschool uitgekeken wordt of in mekaar geslagen te worden door gevorderden. Daar hoef je bij Ndsm fightclub niet bang voor te zijn.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen hetzelfde behandeld wordt en iedereen zichzelf kan zijn. Zo trainen er bij ons geen mensen die je stereotyperend zal verwachten bij een vechtsportschool.

Bij ons vindt je mensen uit iedere branch van advocaten en dokters tot trambestuurders en schilders. Iedereen is gelijk op de mat en zo behandelen wij ook iedereen.

Wij doen iedere dag ons best om een fijne sfeer te creëren voor iedereen. Waarin je van elkaar kan leren, werken aan jezelf, je gezondheid verbeteren en lol kunt hebben met elkaar.r

Waarom trainen bij ndsm?

Wij helpen je hogere standaarden te zetten voor jezelf te stellen en een vertrouwde omgeving waar je kunt ontwikkelen. We helpen je ook om je gedachten rond voeding en lichaamsbeweging aan te passen en deze te beschouwen als de pijlers om meer uit het leven te halen. We zijn hier niet alleen om je beter te maken in de sportschool, maar ook daarbuiten.

Je zult merken dat je meer energie hebt in je dagelijks leven. Onze theorie is dat de meeste mensen geen dieet- of trainingsprobleem hebben. Ze weten wat gezond eten is, maar het leven is zo gek dat het gemakkelijk is om slechte keuzes te maken na een drukke dag op het werk of training overslaan omdat je te moe bent. Dat is waar we helpen.

We geven u bewezen voedingsstrategieën die eenvoudig en zeer effectief zijn, in combinatie met korte en intense training om ongewenst vet te smelten en te vervangen door spieren. Zodra je deze veranderingen begint door te voeren, zul je je energieker gaan voelen, je gelukkiger voelen en meer bereiken. Je zult je minder gestrest, minder angstig en eigenlijk positiever en gedreven voelen.

Proef de sfeer en doe 3 lessen mee ➞